Renovering - Dag 1

Då har renoveringen av lägenheten påbörjats! Vi började med att täcka golvet med papp, följt av att slita bort bordern och alla tapteterna i vardagsrummet. Detta visade ju sig vara ett väldigt slitigt jobb då det på vissa ställen var TRE lager med tapeter. Men, skam den som ger sig, vi kämpade på och blev mot slutet av dagen klara med såpass att vi kunde påbörja slipning och spackling.

Här hittar ni lite bilder som ni kan kika på. Ska försöka hitta nåt bättre sätt att presentera bilderna på framöver, men så länge får ni nöja er med detta!

Idag blir det mer spackling följt av ett jävla massa slipande misstänker jag. Även sovrummet skall slipas och göras iordning, men det tar vi nog till helgen.

Tjingeling så länge!



Kommentarer
Postat av: Therese

Ser bra ut! Keep up the good work. ;)

Så bra att lillkillen klippte av sig håret. =P

2009-06-05 @ 18:45:26
Postat av: Calle

Visst, det kanske inte är det snyggaste sättet att presentera bilder på. Men jag gillar det. Det går snabbt att navigera, det kräver inte flash, java and u name it för att gå in där och dessutom är bilderna i bra upplösning om man hittar nån detalj man vill titta närmare på. I LIKE IT! Så jag hoppas att du fortsätter renovera i samma grundliga stil, fortsätter fotografera allt och fortsätter lägga upp bilder på samma sätt! =)

2009-06-06 @ 21:31:03
URL: http://charlie.dnsalias.com/csblogg
Postat av: Mia

? Bästa vännen som du litar på mest... bloggbesokare.se"

2012-11-01 @ 07:28:06
URL: http://www.bloggbesokare.se
Postat av: mirre

Ang. umgängesresan från Härjedalen:Om han har hittat sina föräldrar så är han ju inte ensam längre. Kan han dessutom åka tillbaka till Iran för att umgås så verkar det ju inte finnas något farligt att fly från. Alltså borde han inte ha några asylsk... bloggbesokare.se

2012-11-02 @ 09:05:11
URL: http://www.bloggbesokare.se
Postat av: mr.F

Ville bara göra dig uppmärksam på att du har stavat wired istället för weird.... Få obegränsad besökare till din blogg på ***bloggbesokare.se***

Postat av: hannah

Synd bara att du inte hade det på allt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0