RROD - WTF?

Då var det nog äntligen dags att säga farväl till en trogen gammal vän, som jag haft med mig i ur och skur i många år. Jag talar förstås om min Xbox 360. Inatt drog den sin sista suck innan den frös och började blinka ilsket rött. Fenomenet kallas för Red Ring of Death (RROD) och innebär att nån komponent på moderkortet har gått sönder. Det är ett mycket vanligt fenomen på de äldre versionerna av Xbox 360 och jag har väl bara gått och väntat på att den här dagen ska komma.

R.I.P. 




Renovering - Dag ? + 4

Sådärja, då var inflytten avklarad också :-) ... Både sovrummet och vardagsrummet är nu färdigmålade, eller ja nästan helt färdigmålade iallafall... Ska målas en ljus bord/bård (stavning nån?) mitt på väggen i sovrummet, och så frihandsmåla ett träd i vardagsrummet, men efter det är målningen i de rummen klara iallafall.

Som jag lovat tidigare så kommer här före och efterbilder på sovrummet!


Sovrum före Sovrummet efter

Ganska bra skillnad tycker jag personligen :) Mycket nöjd. Ser nog lite knasigare ut än vad det är i realiteten. Det som återstår är som sagt en ljus bord/bård mitt på väggen, samt även att måla elementet ser jag ju nu. Går ju inte ha sjukhusgrått.

Som vanligt så hittar ni alla bilderna i sin fulla storlek här!

Over and out for now!

IKEA Expedit säljes


IKEA Expedit (185cm X 185cm X 39cm, största modellen) säljes pga platsbrist. Inga skavanker eller stötta kanter (vad jag sett). Björkmönstrad.

Medföljer gör även två plastbackar som passar perfekt i hyllorna.

Nypris 1395 kr, nu endast 500 kr. 

Ta gärna med bärhjälp.



Flytt avklarad!

Flås, flämt, pust och stön. Nu var ÄNTLIGEN flytten klar. Lägenheten är ju inte riktigt klar än, men den är beboelig och de möbeltunga rummen är klara och ska inte göras något mer med (typ...)

Hela dagen igår gick åt att flytta alla prylar och möbler från gamla lägenheten till den nya. Pappa var så duktig så han lyckades köra in släpet i en betongvägg också, och skrapa bort en del av stänkskärmen över vänster hjulhus. Mycket bra pappa, men jag vet att det inte var ditt fel ;-)

Inte helt oväntat så funkar INTE mitt bredband där hemma. Såhär har det varit varenda gång som jag ändrat eller flyttat mitt abonnemang hos Bredbandsbolaget. Ska det vara så svårt att göra rätt? Jag kan väl inte vara ensam om att flytta eller vilja uppgradera mitt nät? ... Eller kanske är det, vad vet jag.

Har tagit en del bilder, så ska försöka få upp dom sen när jag väl fått igång mitt internet där hemma. Promise!!

/Adam over and out!



Renovering - Dag ... ?

Då var vardagsrummet färdigt :-) Ska bara upp med listerna runt fönstret och sen är det rummet redo att börja ta emot möbler. Nedan ser ni jämförelsen, hur det såg ut innan och hur det ser ut nu. Det är inte 100% färdigt riktigt än, tänkte att jag skulle försöka måla någon form av motiv på den stora långa tråkiga väggen, för att bryta upp den enfärgade ytan något. Vad det blir för motiv återstår att se.

Före                                                         Efter
  


Sovrummet har påbörjats, taket är målat och jag ska måla väggarna idag hade jag tänkt. Det borde man nog klara av på några timmar förhoppningsvis. Mer uppdateringar senare!

Som vanligt så hittar ni alla bilderna här!



Renovering - Dag 1

Då har renoveringen av lägenheten påbörjats! Vi började med att täcka golvet med papp, följt av att slita bort bordern och alla tapteterna i vardagsrummet. Detta visade ju sig vara ett väldigt slitigt jobb då det på vissa ställen var TRE lager med tapeter. Men, skam den som ger sig, vi kämpade på och blev mot slutet av dagen klara med såpass att vi kunde påbörja slipning och spackling.

Här hittar ni lite bilder som ni kan kika på. Ska försöka hitta nåt bättre sätt att presentera bilderna på framöver, men så länge får ni nöja er med detta!

Idag blir det mer spackling följt av ett jävla massa slipande misstänker jag. Även sovrummet skall slipas och göras iordning, men det tar vi nog till helgen.

Tjingeling så länge!



Snacka om vriden journalistik!

Aftonbladet har i dag på sin förstasida (på nätet, läser inte pappersupplagan) en STOR artikel om hur en av Piratpartiets främsta kandidater Christian Engström kommer få en himla bra lön bara för att sitta i EU-parlamentet och inte bry sig. Journalisten hävdar att bara 5% av frågorna som röstades om i EU-parlamentet förra året handlade om frågor som PP är intresserade av. Alltså så tycker journalisten att Engström får 100% betalt för 5% jobb. Det här är ju så jävla snedvridet så det är ju helt sjukt! Snacka om att försöka smutskasta ett parti!

Vidare hävdar de också att det är pga Engströms förmögenhet som han kommit så högt upp i PP och att han skulle gett pengar till Richard Falkvinge för att nå så högt. Även det här är ju fruktansvärt dålig journalistik och anklagar Engström för falskheter utan dess like!

Ner med dessa fruktansvärt dåliga journalister! (Joachim Kerpner, Elisabeth Marmorstein)



My precious!!!

Lägenheten är nu min! Wooo! Har extremt stora planer för den lyan! Ska ta med mig kameran dit idag och ta lite bilder som jag kan använda som referens sen när allt är klart så man kan se förändringen =)

Woowoo!

Ledsen att jag inte kan skriva mer, är för exalterad för att kunna forma ordentliga meningar just nu.





RSS 2.0